Eladó lakásom van

Mielőtt eladná lakását

Hogyan adjuk el lakásunkat? EGY APRÓCSKA HIBA, ami több százezer forint veszteséget és több hónapnyi szenvedést jelent Önnek, ha el akarja adni lakását!
tovább »

Merjek-e belevágni lakásom eladásába? Bizonyos időközönként, legtöbbünk életében úgy alakulnak a körülmények, hogy el kell gondolkodnunk arról, hogy máshová költözzünk.
tovább »

Az eladó lakás értéke Alapvetően egy dolog határozza meg egy ingatlan értékét, mégpedig az, hogy mennyit hajlandóak a vevők megfizetni érte.
tovább »


Vevőkeresés

Hogyan érjük el a vevőket? A lakás marketingje nem egyszerűen abból áll, hogy feldobunk néhány képet és egy leírást az Internetre, ennél sokkal összetettebb feladat egy ingatlan vevőjének megtalálása. Persze így is lehet lakást árulni csak nem lesz olyan hatékony.
tovább »


Ingatlan bemutatása

Mi érdekli a lakásvásárlókat? Azt gondolnánk, hogy aki eljön megnézni a lakásunkat, biztosan a környéken szeretne lakni, ekkora lakást keres és olyat, amilyen a hirdetésünkben le van írva. Hamar kiderül azonban, hogy az igényekre vonatkozó minden feltételezés csak találgatás.
tovább »Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat