Eladó lakásom van / Mielőtt eladná lakását

Hogyan adjuk el lakásunkat?

A LAKÁS ELADÁS...
...több százezer forint veszteséget és több hónapnyi szenvedést jelenthet Önnek, ha figyelmenkívül hagyja az ingatlanmarketing alapszabályait!

Önnek, mint a lakás tulajdonosának – aki el akarja adni ingatlanát – éppúgy vevői vannak, mint bármelyik szolgáltató vagy termelő cégnek. Képviselnie kell az árut, az ingatlant. Ugyanakkor nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy nem rendelkezik vevőkezelési, értékesítés-technikai és specifikusan az ingatlanpiacra vonatkozó ismeretekkel!

Íme, egy nemzetközi példa a vevőkezelés fontosságára: Egy amerikai felmérés szerint a tulajdonosok által eladott ingatlanok átlagára 15,6%-kal alacsonyabb volt, mint az ingatlanszakemberek bevonásával értékesített ingatlanoké. Ez még akkor is jelentős különbség, ha figyelembe vesszük, hogy az ingatlanközvetítés nem olcsó szolgáltatás (bár ott sem haladja meg az ingatlan árának 6%-át).

A választ egy néhány levélből álló sorozatba szedtük össze. Itt jelentkezhet a sorozatra. Hogy elküldhessük Önnek ezt a sorozatot, töltse ki az alábbi űrlapot!


Név:*
E-mail:*

Jelentkezése az INGATLANKÖZPONT levelezőlistájára szól, ami egy bizalmasan kezelt lista. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és bármikor leiratkozhat listánkról.

Mi lehet az, ami miatt sokkal többet fizetnek a vevők?

A különbség nem más, mint az a szolgáltatás, aminek köszönhetően a vevők pontosan azt az ingatlant kapják, amit szeretnének.

Mi most nem arról fogunk beszélni, hogy miként adhatja el a lakását, mert akkor minimum egy 2 éves tanfolyamot kell Önnek tartanunk.

Sajnos a mai világban eléggé felhígult a szakma. Rengeteg ál ingatlanügynök rohangál és rontja a renoménkat, nagy veszteségeket okozva a lakásukat eladóknak.

Ezért sokkal inkább azt szeretnénk bemutatni Önnek, hogyan keressen magának ingatlanost. Önnek nem ingatlanközvetítgetőt kell megbíznia, hanem egy vér profi ingatlanügynököt!

Egy levélsorozatot készítettünk, amelyben felsoroljuk a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell vennie, a kiválasztáshoz illetve segít eldönteni, hogy egymaga bonyolítsa a lakása eladását, vagy igénybe veszi szakember seígtségét.

Higgye el, ha megtalálja a megfelelő ingatlanszakembert, akkor gyerekjáték lesz a lakását eladni, jó áron!!!!

Hogy elküldhessük ön számára a sorozatot, kérjük, ha még nem tette meg fent, töltse ki az alábbi űrlapot!


Név:*
E-mail:*


Jelentkezése az INGATLANKÖZPONT levelezőlistájára szól, ami egy bizalmasan kezelt lista. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és bármikor leiratkozhat listánkról.


Kapcsolódó cikkeink

  1. Mitől függ az eladó lakás ára?
  2. Az eladó lakás értéke
  3. Merjek-e belevágni lakásom eladásába?
  4. Felújítsam-e lakásomat eladás előtt?
  5. Hogyan adjuk el lakásunkat?
 

Lakásvásárlóknak
eladó lakás budapest Eladó ingatlan keresés: Adja meg, hogy milyen szempontok szerint keres ingatlant! A paraméterek megadásához kattintson ide:
Tovább »
 
Eladná lakását?

 

INGATLANKERESŐ

 

Partnereink
   

© 2019 MARKET Home® - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Kapcsolat